Halil Mandacı Tecrübelerini Paylaştı

07.03.2011

Halil Mandacı Tecrübelerini Paylaştı

Akhisar Belediyesi, Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) ve Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği (AKİSAD)’ın ortaklaşa düzenlediği Tecrübe Paylaşım Programının üçüncü konuğu iş adamı Halil Mandacı oldu. Moderatörlüğünü Kefayettin Öz’ün yaptığı her ay farklı bir konuğun tecrübelerini paylaştığı platformda Belediye Encümen Salonunda bu ay Halil Mandacı eşi ile katılarak tecrübelerini paylaştı.

Atatürk Mahallesinde yardımları ile ismi verilen Halil Mandacı İlköğretim Okulu eserini kazandıran, göçmen olarak Akhisar’a yerleştiğini vurgulayan iş adamı 85 yaşındaki Halil Mandacı iş hayatından kısa kesitler vererek tecrübelerini paylaştı. İş hayatında en önemli noktanın insanların akıllarında ismini kalıcı ve temiz bir şekilde bırakmak olduğunun vurgulayan Mandacı eşinin de iş hayatında çok önemli noktalarda katkıları olduğunu vurguladı.

İLGİLİ DOSYALAR