Önder Yamanel Tecrübelerini Paylaştı

02.02.2011

Önder Yamanel Tecrübelerini Paylaştı

Tecrübe Paylaşım Programında Önder Yamanel Tecrübelerini Paylaştı

Akhisar Belediyesi, Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) ve Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği’ nin (AKİSAD) ortaklaşa düzenlediği tecrübe paylaşım programının Ocak ayı konuğu 40 yıl boyunca Akhisar Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunan 72 yaşındaki Önder Yamenel oldu. Akhisar Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan tecrübe paylaşım programında konuk Önder Yamanel 1969 yılında 30 yaşında başladığı görev hayatını kısaca anlatırken duygulu anlar da yaşadı.

Yamanel Ticaret Borsası başkanlığı görevinde toplam 10 belediye başkanlı ile görev yaptığını, şuan da bulunan Ticaret Borsası binaları önünde bulunan boş arazide devlet karayolu üzerinde zeytin satış mağazalarını yapamadığı için bu proje hayalini unutamadığını kaydetti.

Yamanel böyle bir organizasyonu düzenleyen sivil toplum örgütlerini yürekten kutladığını, bu şekildeki projelerin uzun ömürlü olması gerektiğini vurgularken, program sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AKGİAD Derneği yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çatalcalı ve AKİSAD yönetim kurulu Sait Yalçın günün anısına plaketlerini takdim ettiler.

Bölüm - 1

Bölüm - 2